Δελτία Τύπου|

Με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς προχωρούν τα έργα εσωτερικής οδοποιίας στο Κιλκίς και στους είκοσι τρεις οικισμούς των Δημοτικών Ενοτήτων. Από το Μάρτιο, οπότε και ξεκίνησε η μία εργολαβία στο Κιλκίς, έχει επιστρωθεί με νέους ασφαλτοτάπητες το 50% των δρόμων της πόλης, παράλληλα με την ολοκλήρωση των απαιτούμενων τεχνικών εργασιών αποκατάστασης φθορών στο οδόστρωμα. Ένα μέρος της εργολαβίας, και ειδικότερα οι οδοί Δεκαπέντε Μαρτύρων, Ν. Παναγιώτου, Σωκράτους, Πλάτωνος, Αγίου Γεωργίου – Σπάρτης, προγραμματίστηκε να εκτελεστεί μετά τις εν εξελίξει εργασίες αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης προκειμένου να αποφευχθούν παρεμβάσεις που θα επιβάρυναν άσκοπα το εσωτερικό οδικό δίκτυο. Μετά το Κιλκίς θα ακολουθήσουν έργα οδοποιίας σε Λειψύδριο, Ακροποταμιά, Μελάνθιο, Χωρύγι, Λεβεντοχώρι (Δ.Ε.Κιλκίς).

Σε ότι αφορά τους οικισμούς των υπόλοιπων έξι Δημοτικών Ενοτήτων οι ασφαλτοστρώσεις από το δεύτερο ανάδοχο του έργου έχουν υλοποιηθεί σε ποσοστό 75% ενώ έχουν ολοκληρωθεί πλήρως οι εργασίες εσωτερικής οδοποιίας σε Ακρίτα, Δροσάτο ( Δ.Ε. Δοϊράνης) και Ακακίες, Άνω Σούρμενα (Δ.Ε. Μουριών).

Στις δύο εργολαβίες ασφαλτικών που ‘’τρέχουν’’ αυτό το διάστημα προβλέπονται αποκαταστάσεις οδοστρωμάτων (μπαλώματα) τοποθέτηση μπαρών ασφαλείας, διαγράμμιση οδών και τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης.

Ο προϋπολογισμός των έργων οδοποιίας ύψους 2.290.898,72ευρώ καλύπτεται από χρηματοδότηση των ΚΑΠ Επενδυτικών Πόρων του Δήμου Κιλκίς και του ΔΕΣΜΗΕ.

SEFERH 3-1

IMG 4464-1

mitropoleos 19-1

mitropoleos 3-1

MESHMRBIAS2-1

TRIANTAFYLLIDOU-1

ΒΑΘΗ 1-1

ΔΟΙΡΑΝΗ-1

ΔΡΟΣΑΤΟ 1-1

ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ 1-1

ΛΙΘΩΤΟ1-1

ΜΥΡΙΟΦΥΤΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ-1

Ν.ΣΑΝΤΑ 2-1 

 

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Close Search Window