Δελτία Τύπου, Ενημέρωση Πολιτών, Νέα - Ανακοινώσεις|

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης συμμετείχε σε εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Μάρκου ‘’Οι Μωμόγεροι’’ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Οκτωβρίου με την ευκαιρία συμπλήρωσης σαράντα χρόνων αδιάλειπτης πολιτιστικής παρουσίας του στον τόπο. Κατά την επετειακή εκδήλωση ανακηρύχθηκαν επίτιμοι Πρόεδροι για τη συνολική τους πολιτιστική συνεισφορά οι διατελέσαντες στην ηγεσία του Πολιτιστικού Συλλόγου κ.κ. Κωνσταντίνος Αποστολίδης, Ηλίας Ιορδανίδης, Κωνσταντίνος Κυριακίδης και Χαράλαμπος Παπαθανασιάδης.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Φώτη Γεωργιάδη και τη Διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου για την τιμητική πρωτοβουλία που ανέλαβε επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι η αναγνώριση των προσώπων που εργάστηκαν στο Σύλλογο είναι στάση πολιτισμού και σύνεσης. Επαίνεσε τον υποστηρικτικό ρόλο του Συλλόγου στη διατήρηση της λαϊκής ποντιακής παράδοσης, με κορυφαίο τους Μωμόγερους, και ευχήθηκε στη Διοίκηση να έχει ακόμη μια πιο δυναμική συνέχεια στο μέλλον.

Παρόντες από το Δήμο Κιλκίς στην εκδήλωση ήταν και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παύλος Θωμαϊδης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Τουρισμού Θεμιστοκλής Κοσμίδης.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ Τ. ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ 1-1

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ 2-2

 

 

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Close Search Window