Δελτία Τύπου|

Ο Μύθος ενδύθηκε και στο Κιλκίς… Έπεσε σήμερα η αυλαία της επιτυχημένης έκθεσης

”Ο Μύθος ενδύεται” των τελειοφοίτων σχεδιαστών μόδας του τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης ΤΕΙ Κιλκίς που διοργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Κιλκίς, η Δημοτική Κοινότητα Κιλκίς και το ΤΕΙ κεντρικής Μακεδονίας.

Κατά την πενθήμερη διάρκεια της έκθεσης, πολλοί δημότες αλλά και επισκέπτες περιηγήθηκαν στους χώρους της καπναποθήκης της Αυστροελληνικής και παρακολούθησαν με ζωηρό ενδιαφέρον τις ενδυματολογικές προτάσεις των νεαρών δημιουργών, εμπνευσμένες από τον αρχαίο μύθο.

Την έκθεση εγκαινίασαν το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Δημήτρης Τσαντάκης και η Διευθύντρια του ΤΕΙ Κιλκίς Βενετία Κουτσού. Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού συνεχάρη τη Διευθύντρια του ΤΕΙ Κιλκίς, το διδακτικό προσωπικό και τους πρωταγωνιστές – τελειόφοιτους σχεδιαστές μόδας για τις ομολογουμένως εντυπωσιακές δημιουργίες τους, που έδωσαν φως και χρώμα στους χώρους της καπναποθήκης της Αυστροελληνικής, και τόνισε ότι η νέα Δημοτική Αρχή Κιλκίς υπό τον κ. Δημήτρη Σισμανίδη θα σταθεί αρωγός σε προσπάθειες και πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην περαιτέρω ανάδειξη των δράσεων του τεχνολογικού ιδρύματος και στην αναβάθμισή του καθώς αποτελεί ένα ζωντανό και δημιουργικό κομμάτι της πόλης του Κιλκίς.

Στα εγκαίνια της έκθεσης ”Ο μύθος ενδύεται” ήταν παρόντες o Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Περικλής Κολότσιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Ιωάννης Τσογγίδης, η βουλευτής ν. Κιλκίς Ειρήνη – Ελένη Αγαθοπούλου, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς Μαρία Τσοπούλου, η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης (Κ.Δ.Ε.Κ.) Κιλκίς Παρασκευή Αλεξανδρίδου – Ποζίδου, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Λάζαρος Παζαρτζικλής οι δημοτικοί σύμβουλοι Άννα Δημάκη, Γεωργία Τσελέκη, ο π. Δήμαρχος Κιλκίς Αναστάσιος Αμανατίδης, η π. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Καλλισθένη Πάκα η π. Διευθύντρια του ΤΕΙ Κιλκίς Αναστασία Φερεσίδου κ.α.

tei1

tei2

tei3

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Close Search Window