Δελτία Τύπου|

Με μεγάλη ποσότητα υγειονομικού υλικού προμήθευσε σήμερα τα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Κιλκίς η Δημοτική Αρχή ώστε με την επαναλειτουργία των σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, την ερχόμενη Δευτέρα 11 Μαϊου, οι μαθητές και το διδακτικό προσωπικό να διαθέτουν όλα τα απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας έναντι του Covid- 19.

Επισκεπτόμενος το πρωί, για την παράδοση της υγειονομικής βοήθειας, τις εγκαταστάσεις του 1ου, 2ου, 3ου Γυμνασίου, και του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης συνομίλησε με Διευθυντές και καθηγητές και αναφέρθηκε στο σύνολο των ενεργειών του Δήμου για την ομαλή επαναφορά στη σχολική κανονικότητα. Επεσήμανε ότι ο Δήμος Κιλκίς έθεσε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός του τα σχολικά συγκροτήματα, και κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης, μεριμνώντας για την τακτική απολύμανση, την καθαριότητα, την αποψίλωση του πρασίνου και τον ευπρεπισμό του περιβάλλοντος χώρου. Συμπλήρωσε δε ότι η Δημοτική Αρχή θα ενισχύσει περαιτέρω το εκπαιδευτικό έργο χορηγώντας πολύ σύντομα πενήντα φορητές ηλεκτρονικές συσκευές (tablets) για την εξυπηρέτηση των αναγκών της εξ αποστάσεως διδασκαλίας ισάριθμων μαθητών που στερούνται αυτού του ψηφιακού εξοπλισμού.

Σε όλα τα σχολεία διατέθηκαν αντισηπτικά υγρά, αντισηπτικά για επιφάνειες, χειρουργικές και υφασμάτινες μάσκες, θερμόμετρα προσώπου, οινόπνευμα και γάντια.

IMG 4981-1

IMG 4908-1

IMG 4947-1

IMG 4935-1

IMG 4896-1

IMG 5005-1

IMG 20200508 091126-1

ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΥΡΙΩΝ-1 n

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ - ΕΕΕΕΚ-1 n

 

 

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Close Search Window