Γενικά - Επικαιρότητα|

Δέκτης ενός ακόμα σπουδαίου τιμητικού βραβείου απ’ τον χώρο του Ελληνικού Αθλητισμού, έγινε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημ. Τερζίδης. Συγκεκριμένα, μετά την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάσας (ΟΧΕ), τον κ. Τερζίδη τίμησε κι η αντίστοιχη συνομοσπονδία του κλασσικού αθλητισμού-ΣΕΓΑΣ, στην ειδική ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων, που πραγματοποίησε στις 9 Μαρτίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς βραβεύτηκε για την πολύχρονη προσφορά του ίδιου και του Δήμου στον κλασσικό αθλητισμό, με τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Βασίλη Σεβαστή, να υπογραμμίζει μ’ ένθερμους λόγους αυτήν την προσφορά. Απ’ τη πλευρά του, ο κ. Τερζίδης τόνισε ότι η τιμή που του γίνεται έχει την αντανάκλαση της σ’ όλους τους ανθρώπους του κλασσικού αθλητισμού του Κιλκίς, τους οποίους τόσο ο ίδιος όσο κι ο Δήμος θα συνεχίσουν να στηρίζουν μ’ όλα τα μέσα που διαθέτουν.

Στην ίδια εκδήλωση βραβεύτηκαν, η προπονήτρια Μαρία Σιδηροπούλου, η αθλήτρια Βούλα Παπαχρήσου ως η κορυφαία της χρονιάς στη κατηγορία 20-22 ετών, ο Μιχάλης Γελεσάκης για το «εύ αγωνίζεσθαι», καθώς και 35 αθλητές κι αθλήτριες για τις επιδόσεις τους, μαζί με 23 προπονητές τους.

Στην εκδήλωση, εκτός του προέδρου του ΣΕΓΑΣ, παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θοδ. Πάγκαλος, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γρ. Νιώτης, οι βουλευτές Κ. Γείτονας, Σ. Σακοράφα και Κ. Κουκοδήμος, ο γεν. γραμματέας Αθλητισμού Π. Μπιτσαξής, ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπ. Καπράλος, ο πρώην παγκόσμιος ρέκορτμαν Χρ. Παπανικολάου κ.α.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Close Search Window