Γενικά - Επικαιρότητα|

Με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Εμμανουήλ εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 3 Μαρτίου η Σχολή Γονέων του Δήμου Κιλκίς που λειτουργεί στον βοηθητικό χώρο του Ι.Ν. Παναγίας Κιλκίς (Πάρκο Γαλήνης).

Πρόκειται για μια σειρά μαθημάτων προς γονείς κάθε ηλικίας προκειμένου αυτοί να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τα κάθε λογής προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά μέσα στην οικογένεια. Οι συναντήσεις των γονέων θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη (6:30 μ.μ. με 8 μ.μ.) και Τετάρτη (5:30 μ.μ. με 7 μ.μ.) με την επιστημονική καθοδήγηση της ψυχολόγου των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, κ. Ελισάβετ Φρεγγίδου.

Μετά τον παραινετικό λόγο του Μητροπολίτη, ο οποίος εξήρε την συνεργασία Δήμου και Εκκλησίας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημ. Φωτιάδης, αφού ευχαρίστησε τον εφημέριο του Ι.Ν. της Παναγίας αρχιμανδρίτη π. Απόστολο για την παραχώρηση του χώρου, τόνισε την αναγκαιότητα του σημαντικού έργου που επιτελούν οι προνοιακές δομές του Δήμου Κιλκίς, μεταφέροντας τους θερμούς χαιρετισμούς του Δημάρχου κ. Τερζίδη που απουσίαζε στην Αθήνα.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, κ. Χρ. Σπίγκος, παρουσίασε την φιλοσοφία και την σκοπιμότητα της λειτουργίας της Σχολής Γονέων σε μια εποχή δοκιμασίας των ενδοοικογενειακών σχέσεων.

Στα εγκαίνια εκτός των προαναφερθέντων παρεβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Φ. Ρωμανίδης, Ιωσ. Παυλίδης, Ισ. Μιχαηλίδης και Κ. Αναστασιάδης, ο επικεφαλής της μειοψηφίας στο Δ.Σ. Κιλκίς κ. Π. Πασσαλίδης και ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Δ. Αγαθόπουλος.

Αιτήσεις για εγγραφές στη Σχολή Γονέων γίνονται δεκτές στα τηλέφωνα 23413-52171, 6946081649 (κα. Έλλη Φρεγγίδου) καθημερινά, τις ώρες γραφείου.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Close Search Window