Γενικά - Επικαιρότητα|

Ένα μεγάλο έργο ξεκίνησε αυτές τις μέρες στη πόλη του Κιλκίς, καθώς πρόκειται να ξαναστρωθούν με άσφαλτο οι κεντρικές οδοί του. Το έργο έχει προϋπολογισμό 1,08 εκατ. ευρώ και η χρηματοδότηση θα προέλθει από δανεισμό (972 χιλ. ευρώ) και δημοτική δαπάνη (108 χιλ. Ευρώ).

Συγκεκριμένα θ’ αποκολληθεί η υπάρχουσα άσφαλτος και θα στρωθεί νέα στις οδούς: 21ης Ιουνίου, Βενιζέλου, Καπέτα, Παπαλουκά, Παπακυριαζή, Καυκάσου, Ευρώπης, Αριστοτέλους, Κανάρη και Αμπέλων. Το έργο κρίθηκε αναγκαίο λόγω των παρεμβάσεων στις οδούς, που έγιναν κατά καιρούς λόγω εκτέλεσης διαφόρων έργων.

Η σχετική σύμβαση ανάθεσης του έργου υπογράφτηκε την 1η Ιουνίου, ενώ οι ασφαλτοστρώσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το ερχόμενο φθινόπωρο. Με την ευκαιρία, ο δήμαρχος Δ. Τερζίδης σε δήλωση του τονίζει ότι με το έργο θα βελτιωθεί τα μέγιστα η όψη των κεντρικών οδών της πόλης και θα διευκολυνθεί η κυκλοφορία των τροχοφόρων. «Είναι ένα έργο αναγκαίο, που θα έχει συνέχεια και με μελλοντικές παρεμβάσεις όπου χρειαστεί», τονίζει ο κ. Τερζίδης, ο οποίος ζητά την κατανόηση των δημοτών για την αναστάτωση που προκαλείται από τα εν λόγω έργα.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Close Search Window