Δελτία Τύπου|

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Πρασίνου Χριστόφορος Πιπερίδης είχε συνεργασία με εκπροσώπους εθελοντικών οργανώσεων και δικτύων, που δραστηριοποιούνται στα διοικητικά όρια του Δήμου Κιλκίς, με σκοπό την υποστήριξη από κοινού επικουρικών δράσεων στον τομέα της πολιτικής προστασίας.

Κατά τη συνάντηση, η οποία είχε διερευνητικό χαρακτήρα, διατυπώθηκαν προτάσεις παρέμβασης των εθελοντικών φορέων κυρίως στο επίπεδο της πρόληψης εκδήλωσης ακραίων καιρικών φαινομένων ενώ καταγράφηκε λεπτομερώς ο διαθέσιμος εξοπλισμός για την αντιμετώπισή τους.

Ο κ. Πιπερίδης ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την πρόθυμη ανταπόκρισή τους στην πρόσκλησή του, εκθείασε τη συμβολή τους στη διαχείριση δύσκολων καταστάσεων ενώ τόνισε ιδιαίτερα ότι η Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Πρασίνου θα επιδιώξει μια αποδοτική συνεργασία με όλες τις εμπλεκόμενες εθελοντικές οργανώσεις, με σημείο εκκίνησης την πρόληψη.

Θα ακολουθήσουν, όπως συμφωνήθηκε, και άλλες συναντήσεις για τον καλύτερο συντονισμό των σχεδιαζόμενων δράσεων πολιτικής προστασίας.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, συμμετείχαν οι κ.κ. Κατερίνα Φραγγίδου (παράρτημα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Κιλκίς) Ειρήνη Αντωνιάδου, Θεοδόσης Ρακιντζόπουλος (Ελληνική Ομάδα Διάσωσης) Γεώργιος Ελευθεριάδης, Γρηγόρης Μωϋσίδης (Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών) Γιάννης Καραϊτης από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κιλκίς και ο Αντώνης Κομπατσιάρης από την Ομάδα Προσκόπων.

021220142363

021220142362

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Close Search Window