Δελτία Τύπου|

Ο Δήμος Κιλκίς και ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών-Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου, με αφορμή την αξιόλογη συμμετοχή του Γ.Σ. Μανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που έλαβε χώρα στην Ουκρανία, εξέδωσε την ακόλουθη συγχαρητήρια ανακοίνωση:

“Διακρίσεις, όπως αυτές που σημείωσαν οι αθλητές του Γ.Σ. Μανδρών και μάλιστα στον τελικό μιας παγκόσμιας διοργάνωσης κλασικού αθλητισμού, αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για τον τόπο μας και αξίζουν τα θερμότερα συγχαρητήριά όλων μας.

Ειδικότερα, ο Δήμος Κιλκίς συγχαίρει την 17χρονη Δήμητρα Ζώτου που κατέλαβε την τιμητική 5η θέση στη σφαιροβολία, και κατέρριψε παράλληλα την πανελλήνια επίδοση κορασίδων αλλά και την προσωπική της με 67.20μ., καθώς επίσης και τους αθλητές του Γ.Σ. Μανδρών Κυριάκο Ζώτο και Αλέξη Προδανά, που με την αξιοσημείωτη παρουσία τους εκπροσώπησαν επάξια το δήμο του Κιλκίς αλλά και ολόκληρο το νομό μας.

Συγχαρητήρια όμως απευθύνει και στον προπονητή των παιδιών Γιάννη Χρίστογλου, όπως και στη διοίκηση του Συλλόγου, που με τις άοκνες προσπάθειες, την επιμονή και την πίστη τους στους νέους μας, στηρίζουν τον αγώνα τους και βρίσκονται πάντα δίπλα τους.

Η δημοτική αρχή εύχεται σε όλους τους αθλητές, αλλά και στους συντελεστές του Συλλόγου υγεία, δυναμική συνέχεια και πάντα επιτυχίες”.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Close Search Window