Δελτία Τύπου|

fisakratikh

 

 

Σήμερα, Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014, η πόλη του Κιλκίς έχει την τιμή να φιλοξενήσει για πρώτη φορά, στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου, ένα από τα πιο αξιόλογα συμφωνικά σχήματα της χώρας, την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης.

Ώρα έναρξης: 21.00. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Στην κορυφαία αυτή συναυλία που διοργανώνεται από το Δήμο Κιλκίς, με αφορμή τη συμπλήρωση 101 χρόνων από την Μάχη του Κιλκίς και την απελευθέρωση της πόλης, η Κ.Ο.Θ. θα παρουσιάσει γνωστά αριστουργήματα του κλασικού ρεπερτορίου, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Ζωής Τσόκανου και με τη σύμπραξη της σοπράνο Βάσως Βαϊούλη.

 

 

 

 

tsokanouvaioyliΕιδικότερα, το πρώτο μέρος της συναυλίας θα περιλαμβάνει την Εισαγωγή και την άρια Ah chi mi dice mai από την όπερα Ντον Τζοβάνι, την Εισαγωγή και την άρια Porgi amor qualcher ristor από την όπερα Οι Γάμοι του Φίγκαρο του Βολφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, το πρελούδιο από τη Γ’ πράξη της όπερας Τραβιάτα και την άρια D’amor sull ali rosee από την όπερα Il Trovatore του Τζιουζέπε Βέρντι. Στο δεύτερο μέρος, θα παρουσιαστεί η Συμφωνία αρ. 9 σε μι-ελάσσονα, έργο 95 του Αντονίν Ντβόρζακ, γνωστή και ως Συμφωνία του Νέου Κόσμου.

Χορηγοί επικοινωνίας: Μαχητής-Ημερησία-Ράδιο Μαχητής, Ειδήσεις-Πρωινή-www.eidisis.gr, Νέα Πορεία, Πρώτη Σελίδα, Ράδιο Σύνορα, Ράδιο Επιλογές, www.gnomikilkis.gr, www.kilkis24.gr, www.kilkis-press.gr, www.paionianews.gr, www.kilkisnews.gr,

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Close Search Window