Δελτία Τύπου|

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ 1

Η λειτουργικότητα συναγωνίζεται την αισθητική στην πλήρως ανανεωμένη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς. Η αίθουσα πραγματοποίησης των Δημοτικών Συνεδριάσεων απέκτησε σύγχρονη όψη χάρη στην εργονομική διάταξη με την οποία εξοικονομείται ωφέλιμος χώρος και στη νέα επίπλωσή της με μασίφ ξύλο δρυός που προσφέρει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στον ξενοδοχειακό εξοπλισμό.
Στο χώρο συνεδριάσεων προστέθηκαν ξεχωριστές εξέδρες για τη θέση του Δημάρχου, του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, πλαϊνές εξέδρες για τους δημοτικούς συμβούλους στη δεξιά και στην αριστερή πλευρά ενώ παράλληλα διατέθηκαν θέσεις για τα πολιτικά όργανα, που έχουν την ευθύνη καταγραφής των απόψεων και αποφάσεων που λαμβάνει το Δημοτικό Συμβούλιο. Στο κέντρο της αίθουσας αναπτύσσονται έδρανα για τους δημοτικούς συμβούλους με ξύλινο διαχωριστικό από τις θέσεις του κοινού. Για την παρακολούθηση των συνεδριάσεων έχει επίσης προβλεφθεί έδρα δημοσιογραφικού θεωρείου. Με τη νέα αναδιάταξη του χώρου καλύπτονται τριάντα οκτώ σταθερές θέσεις, στο κέντρο και στις πλάγιες θέσεις. Στον κεντρικό τοίχο αποτυπώνεται ο διοικητικός χάρτης και το λογοτυπικό γνώρισμα του Δήμου Κιλκίς ενώ με ξύλινη επένδυση έχει ‘’ντυθεί’’ ο τοίχος για τις ανακοινώσεις και οι κολώνες που στηρίζουν την αίθουσα.
Την καλαίσθητη εικόνα του χώρου των Δημοτικών Συνεδριάσεων συμπληρώνουν ανθοστήλες καθώς και η ενίσχυση με φωτιστικά σώματα και μικροφωνικές εγκαταστάσεις.
Ο ανακαινισμένος χώρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς θα φιλοξενήσει σήμερα το απόγευμα στις 18:00 την ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς στην πρώτη μικτή τακτική της συνεδρίαση. Θα προηγηθεί στις 17:30 αγιασμός.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Close Search Window