Δελτία Τύπου|

Στο πλαίσιο έναρξης της φετινής Εμποροπανήγυρης της πόλης του Κιλκίς, που ξεκινά αύριο Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013 και των παράλληλων πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα, από το Δήμο Κιλκίς ανακοινώνονται τα εξής:

Οι απογευματινές εκδηλώσεις με χώρο διεξαγωγής τον κεντρικό δρόμο της πόλης την 21η Ιουνίου, θα ξεκινούν για το κοινό στις 7:30 το απόγευμα. Η ώρα έναρξης όμως για το κλείσιμο των οδών που απαιτείται, για λόγους προετοιμασίας των εκδηλώσεων, λογίζεται τρεις ώρες πριν από κάθε εκδήλωση και πέρας των εκδηλώσεων η δωδεκάτη νυχτερινή.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 5/9 και το Σάββατο 7/9 απαιτείται το κλείσιμο της 21ης Ιουνίου και απομάκρυνση των οχημάτων κατά το τμήμα της από Σόλωνος έως Βενιζέλου από τις 16:30, ενώ την Παρασκευή 6/9 και την Κυριακή 8/9 απαιτείται το κλείσιμό της κατά το τμήμα της από Περικλέους έως Βενιζέλου από τις 15:00.

Ο Δήμος Κιλκίς ζητεί την κατανόηση των οδηγών και παρακαλεί θερμά όπως τηρηθεί η μη στάθμευση των οχημάτων από τους παραπάνω αναφερομένους δρόμους, κατά τις προαναφερθείσες ώρες.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Close Search Window