Δελτία Τύπου|

Με ομαλούς ρυθμούς συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η κατ΄ οίκον διανομή τροφίμων του ΤΕΒΑ στους δικαιούχους του Δήμου Κιλκίς. Κάθε πρωί οι εργαζόμενοι του Δήμου σταθμεύουν στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς από τους αποθηκευτικούς χώρους του οποίου φορτώνουν σε υπηρεσιακά αγροτικά οχήματα μεγάλες ποσότητες τροφίμων και βασικών αγαθών του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας και τις παραδίδουν πόρτα – πόρτα στις οικογένειες των ωφελουμένων στην πόλη του Κιλκίς και σε οικισμούς των επτά Δημοτικών Ενοτήτων. Η διανομή βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο στην πόλη του Κιλκίς ενώ έχει ολοκληρωθεί στις Δημοτικές Ενότητες Γαλλικού και Πικρολίμνης

Με τάξη, οργάνωση και χάρη στο συντονισμό των αρμοδίων κοινωνικών υπηρεσιών, του Αντιδημάρχου Πρόνοιας Γιώργου Μπαλάσκα, της Διευθύντριας Κοινωνικής Προστασίας Στέλλας Ξάκη, της Προέδρου της ΚΔΕΚ Χρυσής Σοφού, υπαλλήλων του προγράμματος ‘’Βοήθεια στο Σπίτι’’, εργαζομένων στην καθαριότητα και οδηγών της Πολιτικής Προστασίας, οι ωφελούμενοι και οι οικογένειές τους παραλαμβάνουν τα τρόφιμα στο σπίτι τους χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Ο Δήμος Κιλκίς και οι δομές του, με υπευθυνότητα και αυξημένη ευαισθησία, έχουν αναλάβει μια υψηλή κοινωνική αποστολή. Ευχαριστώ όλους τους εργαζομένους που συνδράμουν σ’ αυτή την οργανωμένη διανομή εξυπηρετώντας τους ωφελούμενους με επιμονή, χαμόγελο και ευγένεια. Οι δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ Μένουν Σπίτι, ασφαλείς χωρίς να εκτίθενται σε πιθανό κίνδυνο. Το δίχτυ κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης σταθερά απλώνεται παντού δήλωσε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης μετά τη σημερινή επιθεώρηση των διαδικασιών διανομής στο Διοικητήριο Κιλκίς.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΕΒΑ - ΠΟΡΤΑ - ΠΟΡΤΑ 12-1

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΕΒΑ - ΠΟΡΤΑ -ΠΟΡΤΑ 6-1ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΕΒΑ - ΠΟΡΤΑ - ΠΟΡΤΑ 2-1

ΔΙΑΝΟΜΗ  ΤΕΒΑ - ΠΟΡΤΑ - ΠΟΡΤΑ 1-1

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΕΒΑ -ΠΟΡΤΑ - ΠΟΡΤΑ 7-1

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΕΒΑ - ΠΟΡΤΑ - ΠΟΡΤΑ 11-1


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Close Search Window