Δελτία Τύπου|

Ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων, που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες έχει σχεδιάσει και φέτος στο πλαίσιο της Εμποροπανήγυρης ο Δήμος Κιλκίς, σκοπεύοντας έτσι να προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες μια ευκαιρία διεξόδου και ένα ευχάριστο διάλειμμα από την δύσκολη καθημερινότητα.

Η φετινή διοργάνωση που ξεκινάει την ερχόμενη Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013. Κατά τη διάρκεια του πενθημέρου οι επισκέπτες του ιστορικού αυτού θεσμού της πόλης, θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον εμπορικό δρόμο της Γ. Καπέτα για τις καθιερωμένες φθηνές αγορές τους, να απολαύσουν διάφορες ψυχαγωγικές δραστηριότητες για ολόκληρη την οικογένεια και να παρακολουθήσουν μουσικοχορευτικά δρώμενα από τοπικούς φορείς και συλλόγους.

Για τις ανάγκες υλοποίησης των πολιτιστικών εκδηλώσεων, η κεντρική οδός της πόλης, η 21η Ιουνίου, θα παραμείνει και φέτος κλειστή για τα οχήματα από τις 7μ.μ. μέχρι τις 12π.μ., κατά το τμήμα της από τη Σόλωνος έως τη Βενιζέλου.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Close Search Window