Γενικά - Επικαιρότητα|

Τους εργαζόμενους του Δήμου Κιλκίς, που πραγματοποίησαν τρίωρη συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου, δέχθηκε σήμερα Τρίτη 30 Μαρτίου στο γραφείο του, ο δήμαρχος Δ. Τερζίδης.

Οι εργαζόμενοι μετέφεραν τα αιτήματα τους, μέσω ψηφίσματος που ενέκριναν κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης τους. Τα αιτήματα διάβασε στον δήμαρχο ο πρόεδρος του σωματείου τους Δ. Ταταρίδης, παρουσία δεκάδων εργαζομένων.

Ως γνωστόν, οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ ζητούν την διασφάλιση του εισοδήματος τους, την αποτροπή απολύσεων για κάθε μερίδα των συναδέλφων τους, δίκαιο φορολογικό κι ασφαλιστικό σύστημα κ.α.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Κιλκίς, τόσο ο ίδιος όσο και το σύνολο των δημ. συμβούλων «θεωρούν δίκαια τα αιτήματα των εργαζομένων και σκληρά κι άδικα τα μέτρα που εφαρμόζονται, την αποδοτικότητα των οποίων θα κληθεί ν’ αποδείξει η κυβέρνηση».

Ο κ. Τερζίδης υπογράμμισε ότι ο Δήμος θα σταθεί αλληλέγγυος στον αγώνα των εργαζόμενων και θα στηρίξει με κάθε τρόπο τα αιτήματα τους. Ταυτόχρονα ζήτησε την αύξηση της αποδοτικότητας των εργαζομένων στον Δήμο, έτσι ώστε ν’ ανατραπούν όσο το δυνατόν ταχύτερα τα αρνητικά οικονομικά δεδομένα που υφίστανται.

 

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Close Search Window