Γενικά - Επικαιρότητα|

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, στο άγγελμα του αδόκητου θανάτου του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Λατσιών Σωτήρη Μέσσιου, εκφράζει δημόσια τη θλίψη του.

Ο Σωτήρης Μέσσιος ήταν η ψυχή του Δήμου Λατσιών. Με σπουδές στην Αμερική και εξειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων αποφάσισε να μείνει στον τόπο του και να προσφέρει. Έδωσε με επιτυχία στις σχετικές εξετάσεις και διορίστηκε ως μόνιμος υπάλληλος του Δήμου Λατσιών.

Έχαιρε της συμπάθειας και της εκτίμησης των υφισταμένων του καθώς ήταν δίπλα τους όποτε αυτό κρινόταν απαραίτητο και ταυτόχρονα απολάμβανε το κύρος από τους πολιτικούς του προϊσταμένους.

Ήταν ο σεμνός “εργάτης” της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που αντιμετώπιζε με επιτυχία τα προβλήματα και δεν δίσταζε, πάντοτε με γνώμονα το δικαιο, να πάρει τις αποφάσεις που έπρεπε.

Εκ των βασικών συντελεστών της αδελφοποίησης μεταξύ των Δήμων Λατσιών και Κιλκίς, συνδέθηκε με την πόλη μας με πραγματικούς δεσμούς φιλίας και αγάπης. Πιστεύοντας από την πρώτη στιγμή στους στόχους της αδελφοποίησης, εργάσθηκε με θαυμαστό ζήλο για την επιτυχία της.

Το Κιλκίς θα θυμάται με ευγνωμοσύνη την προσφορά του.

Στους οικείους του και τους συνεργάτες του, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλληπητήρια.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Close Search Window