Δελτία Τύπου|

Με την ιστορική πολεμική περιπέτεια ‘’Η ναυμαχία του Μίντγουει’’, την αποφασιστικότερη κατά πολλούς ναυμαχία του β’ παγκοσμίου πολέμου, ως απάντηση του αμερικανικού στόλου στην αποτυχία του Περλ Χάρμπορ, άνοιξε αυλαία χθες βράδυ ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος Κιλκίς.
Ο ‘’Δημήτριος Ζωηρός’’ δέχθηκε τους φίλους της μεγάλης οθόνης στη δροσερή υπαίθρια αυλή του σε ένα αισθαντικό περιβάλλον με τα γλαστράκια του βασιλικού να μοσχομυρίζουν στα τραπεζάκια και με το φως των φαναριών να τρεμοπαίζει κάτω από την υποβλητική αφήγηση αληθινών γεγονότων που σημάδεψαν τη σύγκρουση Αμερικής – Ιαπωνίας και αποδόθηκαν με μοντέρνα ψηφιακά εφέ.
Με νοητό φόντο τα νησιά του Ειρηνικού  ‘’ Η Ναυμαχία του Μίντγουει’’ παίζει σήμερα και αύριο βράδυ με ώρα έναρξης προβολής στις 21:30.
Υπενθυμίζεται ότι εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων του Covid -19 και της λειτουργίας του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου Κιλκίς με λιγότερες θέσεις,  η επανάληψη των προβολών αποσκοπεί στη μεγαλύτερη δυνατή κάλυψη των απαιτήσεων ψυχαγωγίας του κοινού.

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ 9-9

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ 3-3

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Close Search Window