Γενικά - Επικαιρότητα|

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Προς ιδιώτες για την υλοποίηση του Β΄ Πυλώνα του χρηματοδοτούμενου προγράμματος «ΣΤΕΓΑΣΗ ΚΑ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ» και συγκεκριμένα της δράσης

Εργασιακή Επανένταξη”

 

Ο Δήμος Κιλκίς, ως τελικός δικαιούχος, υλοποιεί το πρόγραμμα ”Στέγαση και Επανένταξη” σε συνεργασία και με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα ωφεληθούν συνολικά 26 πολίτες, οι οποίοι έχουν καταγραφεί από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, ως άτομα που ζουν σε κατάσταση αστεγίας και σε συνθήκες ακραίας φτώχειας.
Το πρόγραμμα, πέρα από τις στεγαστικές δαπάνες για όλους τους ωφελούμενους, θα επιδοτήσει και την επαγγελματική αποκατάσταση και την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας για 6 πολίτες (προβλέπεται η κάλυψη του βασικού μισθού και των ασφαλιστικών εισφορών για χρονικό διάστημα επτά μηνών).

Ειδικότερα, οι έξι πολίτες του προγράμματος, που αναμένεται να ενταχθούν στον πυλώνα της Επαγγελματικής Αποκατάστασης διακρίνονται ως εξής:
1 ωφελούμενη Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ/Ε)
4 ωφελούμενοι Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Υ/Ε)
1 ωφελούμενη αναλφάβητη

Ο Δήμος Κιλκίς, προσκαλεί τοπικούς εργοδότες, εταιρίες και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Κιλκίς, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τον πυλώνα που αφορά την επαγγελματική αποκατάσταση των αστέγων.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται μέχρι την Τρίτη10 Μαΐου στο τηλ. 2341 352277 κ. Φρεγγίδου και κ. Παπαδοπούλου και 2341 352150-51 κ. Καραφουλίδη και κ. Σπανού από τις 8:00 έως τις 15:00 εργάσιμες καθώς και μέσω email για ενημέρωση ή αποστολή αιτήματος ενδιαφέροντος:

spanou@dhmoskilkis.gr


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Close Search Window