ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συνδημότες

Σας καλωσορίζω στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου Κιλκίς με την προσδοκία της θεμελίωσης μιας νέας σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ Δήμου και Πολίτη, με ερείσματα την ενεργότερη συμμετοχή στις κοινές υποθέσεις, την αμφίδρομη επικοινωνία μας, την καλόπιστη κριτική.

Σε μια εποχή όπου η σύγχρονη τεχνολογία εξελίσσεται με ιλιγγειώδη ταχύτητα, η σωστή και υπεύθυνη ενημέρωση του Πολίτη για όσα συμβαίνουν στο Δήμο του, στην πόλη και στο χωριό του είναι κεφαλαιώδους σημασίας για τη ζωή και την καθημερινότητά του.

Μέσα από τις ψηφιακές σελίδες μπορείτε να ενημερώνεστε έγκυρα και έγκαιρα για τις δημοτικές μας υπηρεσίες, τις πολυποίκιλες δραστηριότητες που αναπτύσσονται στο Δήμο μας καθώς και για το παραγόμενο έργο.

Η συνεχής ανατροφοδότησή τους θα σας δώσει τη δυνατότητα να εμπλουτίσετε και τη δική σας ατζέντα με χρηστικές πληροφορίες για προγράμματα και εκδηλώσεις που αφορούν το Δήμο μας αλλά και να αντλήσετε ενδιαφέρον υλικό για τις ομορφιές του τόπου μας.

Οδηγός στη σκέψη και στην αυτοδιοικητική μας λειτουργία είναι πάντα ο Πολίτης.

Σας εύχομαι καλή και άνετη πλοήγηση στη δικτυακή πύλη του Δήμου Κιλκίς.

Δημήτρης Κυριακίδης,
Δήμαρχος Κιλκίς

Ο Δημήτρης Κυριακίδης γεννήθηκε το 1978 στο Κιλκίς. Σπούδασε Νομικά στη Σχολή Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ασχολήθηκε ενεργά με τη δικηγορία από το 2002.

Δραστηριοποιήθηκε στην Αυτοδιοίκηση το 2010 και εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στον πρώτο Καλλικρατικό Δήμο Κιλκίς. Ακολούθησε η επανεκλογή του το 2014 ως δημοτικού συμβούλου, πρώτου σε σταυρούς προτίμησης στη Δημοτική Ενότητα Κιλκίς.

Το 2011 εκπροσώπησε το Δήμο Κιλκίς στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας ενώ από το 2014 ήταν μέλος στο Εποπτικό Συμβούλιο της ΠΕΔΚΜ. Έχει διατελέσει, επίσης, μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κιλκίς.

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς από το Μάρτιο του 2017 έως τον Ιανουάριο του 2019, παραιτήθηκε από το θεσμικό του αξίωμα για να ασχοληθεί απερίσπαστα με την υποψηφιότητά του ως υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς.

Εξελέγη Δήμαρχος Κιλκίς στις Δημοτικές Εκλογές του Δήμου Κιλκίς τον Ιούνιο του 2019.

Από το Νοέμβριο του 2019 είναι εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) και μέλος στο Πειθαρχικό της Συμβούλιο.

Είναι έγγαμος με την Ξανθούλα Χατζηκαμάρη, φιλόλογο, ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου και έχουν δύο κόρες την Έλενα 12 ετών και την Αναστασία 10 ετών.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Close Search Window