Δελτία Τύπου|

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης παρακολούθησε χθες τη θεία λειτουργία και το μέγα αγιασμό που πραγματοποιήθηκε στον ιερό μητροπολιτικό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ.

Ακολούθως παρέστη στην τελετή καθαγιασμού των υδάτων που έγινε στο κολυμβητήριο της Ακαδημίας ποδοσφαίρου ”Αλέξανδρος” και στην τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στα παγωμένα νερά της λίμνης Δοϊράνης.

Στο πλαίσιο της μεγάλης γιορτής της Ορθοδοξίας ο κ. Σισμανίδης αντάλλαξε ευχές για υγεία και φώτιση με την εκκλησιαστική και πολιτική ηγεσία του τόπου.

Εγκάρδιες ευχές εξάλλου αντάλλαξε ο Δήμαρχος Κιλκίς με το πολιτικό προσωπικό του νομού αλλά και με πολίτες στο Δημαρχείο την πρώτη ημέρα του χρόνου.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο κ. Σισμανίδης δέχθηκε στο γραφείο του εκπροσώπους στρατιωτικών, πολιτιστικών φορέων αλλά και παιδιά που του είπαν τα κάλαντα.

Ανάμεσα σ’ αυτούς που καλάντισαν το Δήμαρχο Κιλκίς ήταν η Φιλαρμονική του Δήμου Κιλκίς, η 71η Ταξιαρχία Α.Μ. ”Πόντος”, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέου Αγιονερίου.

fota 15-2

301220142407-2

311220142414-2

311220142415-2

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Close Search Window