Δελτία Τύπου|

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο αποχιονισμός του οδικού δικτύου του Δήμου Κιλκίς με τους βασικούς κεντρικούς άξονες να διατηρούνται ανοιχτοί και την οδική κυκλοφορία να διεξάγεται ομαλά. Με τέσσερις αλατιέρες που απομάκρυναν το χιόνι από τους δρόμους της πόλης και οικισμών (Ζαχαράτο, Ξηρόβρυση, Άνω και Κάτω Ποταμιά, Λειψύδριο, Βαπτιστή, Κυριακέικα, Κρηστώνη, Λεβεντοχώρι, Δαφνοχώρι, Μεσιανό) ενισχύθηκε σήμερα η προσπάθεια του αποχιονισμού της Δημοτικής Ενότητας Κιλκίς. Επιπλέον, τέσσερα ημιφορτηγά τύπου 4Χ4 επιχείρησαν σε δρόμους και στενοσόκακα ρίχνοντας αλάτι για να λιώσει το χιόνι. Ο όγκος του χιονιού που έχει μαζευτεί σε πεζοδρόμια κεντρικών δρόμων της πόλης, θα απομακρυνθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς τα οχήματα που είναι παρκαρισμένα και στις δύο πλευρές τους εμποδίζουν οποιαδήποτε παρέμβαση των μηχανημάτων έργου.

Στις Δημοτικές Ενότητες Γαλλικού, Δοϊράνης – Μουριών,Κρουσίων, Πικρολίμνης και Χέρσου παραμένουν τέσσερα γκρέιτερ του Δήμου συνεχίζοντας το έργο του αποχιονισμού και της διάνοιξης των εσωτερικών οδικών αρτηριών στα χωριά. Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο Χέρσου, Δοϊράνης – Μουριών χαρακτηρίζεται μέχρι τώρα ικανοποιητική ενώ ανοιχτοί είναι οι οδικοί άξονες Επταλόφου – Ριζανών – Ισώματος, Τερπύλλου – Ποντοκερασιάς, Ευκαρπίας – Κεντρικού καθώς και η οδική παράκαμψη Βάθης – Θεοδωρακίων.

Ο Δήμος Κιλκίς ενήργησε καθοριστικά για τη διάνοιξη δρόμων που οδηγούν σε κτηνοτροφικές μονάδες χωριών των Δημοτικών Ενοτήτων Γαλλικού, Κρουσίων και Πικρολίμνης,εξυπηρετώντας άμεσα αιτήματα των κτηνοτρόφων της περιοχής.

Όσοι συμπολίτες μας έχουν ανάγκη από αλάτι για να το χρησιμοποιήσουν σε σημεία των εισόδων της πολυκατοικίας και των οικιών τους μπορούν να το προμηθευτούν από την κεντρική αποθήκη που βρίσκεται στο π. στρατόπεδο Δογάνη (απέναντι από την είσοδο του σούπερ -μάρκετ Σκλαβενίτης) αρκεί να έχουν μαζί τους σάκους. Προσοχή: το αλάτι δεν ενδείκνυται για τα πλακίδια των πεζοδρομίων. xioni 05-5

xioni 01-1

xioni 03-3

ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΣ 1-1ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΣ2-2

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Close Search Window