Δελτία Τύπου|

Ο Δήμος Κιλκίς αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συμβολή του Γυμναστικού Συλλόγου Μανδρών στον αθλητισμό και κυρίως στο στίβο και τις σημαντικές διακρίσεις που έχουν πετύχει οι έφηβοι αθλητές και οι νεανίδες αθλήτριές του στη σφυροβολία και δισκοβολία κατά τη φετινή συμμετοχή τους σε πανελλαδικούς, βαλκανικούς και πανευρωπαϊκούς αγώνες διέθεσε μέσω του αρμόδιου Νομικού του Προσώπου όργανα στίβου στον εν λόγω Γυμναστικό Σύλλογο.

Με τον τρόπο αυτό η Δημοτική Αρχή υπό τον κ. Δημήτρη Σισμανίδη θέλησε να επιβραβεύσει τους διακριθέντες αθλητές αλλά και τον άοκνο εργάτη του Κιλκισιώτικου αθλητισμού προπονητή του Συλλόγου Γιάννη Χρίστογλου αλλά και να ενισχύσει την αθλητική τους προσπάθεια.

Χθες το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς υπογράφηκε μεταξύ της Προέδρου του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κιλκίς και εκπροσώπου του Γυμναστικού Συλλόγου Μανδρών πρωτόκολλο παραχώρησης – παραλαβής οργάνων στίβου.

Ειδικότερα παραχωρούνται στο Γυμναστικό Σύλλογο Μανδρών:

  • δύο δίσκοι βάρους 1,5 κιλών αγωνιστικοί

  • δύο δίσκοι βάρους 1 κιλού αγωνιστικοί

  • τρεις σφαίρες βάρους 7,265 κιλών αγωνιστικοί

  • δύο σφύρες 5 κιλών αγωνιστικοί

  • δύο σφύρες 3 κιλών αγωνιστικοί

  • δύο σφύρες 6 κιλών αγωνιστικοί.

(Όλα τα παραπάνω όργανα στίβου κατασκευάζονται από τον οίκο Polanik και είναι πιστοποιημένα από την IAFF)

  • δύο μπάρες γυμναστικής 20 κιλών με άξονα άρσης βαρών

  • είκοσι πέντε τεμάχια σύρμα σφύρας

  • τέσσερα τεμάχια λαβή σφύρας.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Μανδρών από την πλευρά του δεσμεύεται βάσει του πρωτοκόλλου να διαθέτει τα όργανα στίβου αποκλειστικά για τους αθλητές του, για τις ανάγκες των προπονήσεων και των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Σε περίπτωση διάλυσης του Γυμναστικού Συλλόγου Μανδρών ο αθλητικός εξοπλισμός θα επιστραφεί στο Ν.Π..Δ.Δ. ”Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών” του Δήμου Κιλκίς. Επίσης, σε περίπτωση που κάποιο από τα όργανα στίβου καταστραφεί από τη χρήση, ο Γυμναστικός Σύλλογος Μανδρών υποχρεούται να ενημερώσει εγγράφως την υπηρεσία του Ν.Π.Δ.Δ. και να το επιστρέψει ώστε αυτή να προχωρήσει σε πρωτόκολλο καταστροφής υλικού.

Ο αθλητικός εξοπλισμός, αξίας 3.300ευρώ, αγοράστηκε με ίδιους πόρους του Νομικού Προσώπου. Οι εκπρόσωποι του Γυμναστικού Συλλόγου Μανδρών και ιδιαίτερα ο προπονητής του Γιάννης Χρίστογλου ευχαρίστησαν το Δήμο Κιλκίς για τη διάθεση των οργάνων στίβου και επισήμαναν ότι ο αθλητικός εξοπλισμός είναι απολύτως απαραίτητος για τις προπονητικές απαιτήσεις των αθλητών και θα τους βοηθήσει τα μέγιστα για τις επόμενες ευρωπαϊκές αθλητικές διοργανώσεις.

Στην τελετή παραλαβής – παραχώρησης των οργάνων στίβου στον Αθλητικό Σύλλογο Μανδρών ήταν παρόντες η Πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών Αικατερίνη Γιαννακούλα – Ζιούτα, ο Αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου Νικόλαος Σερασκέρης,

ο εκπρόσωπος του Γυμναστικού Συλλόγου Μανδρών και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Πέλλας – Κιλκίς Κωνσταντίνος Ζώτος καθώς και ο προπονητής του Συλλόγου Γιάννης Χρίστογλου.

DHMOS 2-2

DHMOS 1-1

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Close Search Window