Δελτία Τύπου|

Ένα αερόστατο της HELEXPO Δ.Ε.Θ. θα πετάξει πάνω από την πόλη του Κιλκίς και θα βρει φιλόξενο χώρο προσγείωσης στην αναπλασμένη περιοχή του Πάρκου – Κήπου !

Την Τρίτη 30 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα στο Πάρκο-Κήπος το αερόστατο της 81ης Δ.Ε.Θ. θα απογειωθεί από την αναπλασμένη περιοχή Πάρκου-Κήπου μεταφέροντας και δύο τυχερούς συμπολίτες μας (κατόπιν επιτόπιας κλήρωσης) σε μια βόλτα πάνω από την πόλη. Με τη βόλτα αυτή θα μεταφερθεί το μήνυμα της μεγάλης γιορτής της Βόρειας Ελλάδας.

Το προεκθεσιακό γεγονός που σφραγίζει τα 81χρόνια παρουσίας της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης θα αποτελέσει μια θαυμάσια ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους να μάθουν αλλά και να θυμηθούν τις λαμπερές διοργανώσεις του παρελθόντος.

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κιλκίς έχει φροντίσει να ντύσει μουσικά την εκδήλωση με dj προβάλλοντας ενδιαφέροντα επεισόδια από το φεστιβάλ τραγουδιού της Θεσσαλονίκης που για πολλά χρόνια αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι της Δ.Ε.Θ. χαρακτηριστικά στιγμιότυπα του θεσμού αλλά και χορευτική παράσταση από τη Σχολή Χορού της Ματίνας Κουρσάρη.

Η προεκθεσιακή εκδήλωση στην πόλη του Κιλκίς τελεί υπό την αιγίδα της HELEXPO Δ.Ε.Θ. και πραγματοποιείται με τη στήριξη του Δήμου Κιλκίς, στο πλαίσιο της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2016.

Το Κιλκίς στηρίζει Δ.Ε.Θ. και όλοι οι δημότες του Δήμου Κιλκίς είναι προσκεκλημένοι σε αυτή τη γιορτή!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Close Search Window