Δελτία Τύπου|

Η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πρασίνου έδιωξε το γκρίζο και έβαλε ζωηρές πινελιές στο αστικό τοπίο της πόλης, γεμίζοντάς το με λουλούδια.

Γεωπόνοι και εργαζόμενοι στο τμήμα περιβάλλοντος και συντήρησης πρασίνου, με την ευγενική συνδρομή και του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Κιλκίς, πραγματοποίησαν χθες μια εκτεταμένη παρέμβαση ανθοφύτευσης στο χώρο της ανάπλασης του Δημοτικού Πάρκου – Κήπου και στις οδούς 21ης Ιουνίου, 25ης Μαρτίου, Αγίου Γεωργίου, Εθνικής Αντίστασης, Κ. Γαβριηλίδη, Πόντου και Καλούδη. Πετούνιες, φλόγες, κατιφέδες, βιγόνιες και σκυλάκια φυτεύθηκαν στο Δημοτικό Πάρκο – Κήπο και σε παρτέρια και δενδροδόχους δίνοντας μια λουδιασμένη όψη στην πόλη.

Την ομορφιά της ανθοφορίας χάρηκαν πρώτοι ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου Χριστόφορος Πιπερίδης και ο Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Κιλκίς Χρήστος Ανδρεανίδης που παρακολούθησαν τις εργασίες ανθοφύτευσης και συνεχάρησαν τους εργαζομένους για τη δουλειά τους.

Λουλούδια προς φύτευση διατέθηκαν παράλληλα στις σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής, στην Τοπική Κοινότητα Καμπάνη, στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και στο παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς. Συνολικά φυτεύτηκαν τέσσερις χιλιάδες λουλούδια.

Οι παρεμβάσεις αισθητικής θα συνεχιστούν και το επόμενο δεκαπενθήμερο με νέες φυτεύσεις λουλουδιών στην πόλη και σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Κιλκίς.

Η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πρασίνου παραδίδει μια όμορφη εικόνα στην πόλη με τη θερμή παράκληση στους δημότες να προσέχουν τις ανθοφυτεύσεις και να μην επιτρέπουν την υποβάθμιση της αισθητικής που έχει εκδηλωθεί αρκετές φορές με την εκρίζωσή τους. Είναι ζήτημα αισθητικής και πολιτισμού.

DSCN0659

 

DSCN0663

DSCN0670

DSCN0673

DSCN0674

DSCN0676

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Close Search Window