Δελτία Τύπου|

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης ογδόντα διακοσμητικών ιστών και ισάριθμων φωτιστικών σωμάτων στο Λόφο Αγίου Γεωργίου. Η ομοιομορφία των νέων φωτιστικών και ο σύγχρονος φωτισμός με λαμπτήρες – πλακέτες Led, μέσω των οποίων επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας και οικονομία στο κόστος φωτισμού, χαρίζουν δεσμίδες φωτός και αισθητικής στη διαδρομή που οδηγεί στο ιστορικό τοπόσημο της πόλης του Κιλκίς.

Όταν η νύχτα σκεπάζει το Λόφο Αγίου Γεωργίου, η διαφορά είναι πλέον εμφανής με τα φώτα να ρίχνουν τις χρυσές ανταύγειες τους στους δρόμους της περιοχής.

Υπενθυμίζεται ότι τα νέα φωτιστικά που τοποθετήθηκαν είναι ασφαλή ως προς την πρόκληση σπινθήρων και φέρουν την έγκριση της Εφορίας Αρχαιοτήτων Κιλκίς.

Διακοσμητικοί ιστοί και φωτιστικά σώματα θα τοποθετηθούν, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Δήμου, στις οδούς Ρώτα, Τσιρογιάννη και Παπαθεοφίλου μέσα στην πόλη του Κιλκίς ενώ τα έργα εκσυγχρονισμού του δημόσιου φωτισμού θα ολοκληρωθούν με την τοποθέτηση άλλων τριάντα ενός φωτιστικών στύλων στο δρόμο του Νέου Αγιονερίου.

Η Δημοτική Αρχή Κιλκίς καλεί τους πολίτες, κυρίως τους νεαρότερους, να σεβαστούν το δημόσιο χώρο και να μην προκαλούν φθορές στα φωτιστικά σώματα του Λόφου Αγίου Γεωργίου, όπως, δυστυχώς, συνέβαινε στο παρελθόν.

ΛΟΦΟΣ - ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ 0-0  o

ΛΟΦΟΣ -ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ 1-1 o

ΝΕΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ3 n.jpg n

ΝΕΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ1 n

ΝΕΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ2-2 n.jpg n

 

 

 

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Close Search Window