Δελτία Τύπου, Ενημέρωση Πολιτών, Νέα - Ανακοινώσεις|

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης επισκέφθηκε τους δημοτικούς παιδικούς – βρεφονηπιακούς σταθμούς του Κιλκίς της Νέας Σάντας και της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης (ΚΔΕΚ).

Ο Δήμαρχος Κιλκίς, συνοδεία του Προέδρου του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών Δημήτρη Θεοδωρίδη και της Προέδρου της ΚΔΕΚ Χρυσής Σοφού, επιθεώρησαν τους χώρους της προσχολικής αγωγής και τα έργα που έχουν υλοποιηθεί για τη βελτίωση της λειτουργικότητας των δημοτικών δομών και για την ασφάλεια των βρεφών και νηπίων.

Με φροντίδα του Οργανισμού έχουν τοποθετηθεί αντιολισθητικά πατώματα στο εσωτερικό δάπεδο, προστατευτικά κιγκλιδώματα και κουπαστές σκάλας, μεμβράνες ασφάλειας στους υαλοπίνακες ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έλεγχοι για την στατική επάρκεια των κτηριακών εγκαταστάσεων.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς ευχήθηκε στις Διευθύντριες και στο προσωπικό υγεία και δύναμη στο έργο της προσχολικής αγωγής, το οποίο αποτελεί τη σταθερή γέφυρα για την προετοιμασία του παιδιού στο σχολικό περιβάλλον, και επέστησε ιδιαίτερα την προσοχή τους στην τήρηση των υγειονομικών μέτρων και στην υποχρεωτική χρήση της μάσκας για την προστασία της υγείας των ιδίων και των φιλοξενουμένων παιδιών.

Μέλημα του Δήμου Κιλκίς, υπογράμμισε ο κ. Κυριακίδης είναι να δημιουργήσει καλύτερες υποδομές στην προσχολική αγωγή που να καλύπτουν τις ανάγκες των παιδιών και τις σύγχρονες απαιτήσεις της οικογένειας. Για το λόγο αυτό άλλωστε διαπιστώνεται πληρότητα στους σταθμούς καθώς όλες οι αιτήσεις εγγραφής έχουν γίνει δεκτές.

Το επόμενο διάστημα προγραμματίζονται σημειακές αποκαταστάσεις χρωματισμών στα διδακτήρια που ελέγχθηκαν για τη στατική τους επάρκεια και η προμήθεια νέου εξοπλισμού επίπλων.

Α ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ 11-1

ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ 1-1-

Γ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ 3-3

Β ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ 11-1

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ 1-1

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΑΝΤΑΣ 8-1

 

 

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Close Search Window