Δελτία Τύπου|

Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας εκπαιδεύονται στις νέες τεχνολογίες αξιοποιώντας την ευκαιρία που τους προσφέρει το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του Δήμου Κιλκίς.

Δεκαπέντε πολίτες έχουν ανταποκριθεί στη σχετική πρόσκληση και συμμετέχουν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκμάθησης υπολογιστών. Τα μαθήματα βασικών στοιχείων της πληροφορικής και ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο ξεκίνησαν στις 14 Ιανουαρίου και παραδίδονται στους εργαστηριακούς χώρους του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς τις βραδυνές ώρες.

Η διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι 25 ώρες και στα άμεσα οφέλη του συγκαταλέγονται η εξοικείωση των καταρτιζομένων με την ψηφιακή τεχνολογία και η απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων που μπορούν να τους φανούν χρήσιμες στην προσωπική, οικογενειακή και κοινωνική τους ζωή. Μετά το πέρας της εκπαίδευσης θα απονεμηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα υλοποιείται από το Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Κιλκίς με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης, και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης του υπ. Παιδείας & Θρησκευμάτων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΥ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ -1

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΥ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ 1-1


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Close Search Window