Δελτία Τύπου|

DSC 1766Σε μια σεμνή και λιτή τελετή πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013 τα εγκαίνια του νέου ολοήμερου νηπιαγωγείου Ευκαρπίας της Δημοτικής Ενότητας Κρουσίων, που λειτουργεί από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς παρέχοντας στα παιδιά προσχολικής αγωγής της ευρύτερης περιοχής, ένα ασφαλές, αλλά και άνετο περιβάλλον μάθησης.
Τα εγκαίνια του κτιρίου έλαβαν χώρα παρουσία της δημοτικής αρχής Κιλκίς, που συνέβαλλε τα μέγιστα στην ολοκλήρωση του, είτε με τις ενέργειές της, είτε με τη συνεχή υποστήριξη της λειτουργίας του, σε κάθε επίπεδο, σε συνεργασία πάντοτε με την εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά και της τοπικής κοινωνίας.
Την τελετή εγκαινίων τίμησαν με την παρουσία τους, ο κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας επί θητείας του οποίου στη Νομαρχία δρομολογήθηκε το έργο, οι κύριοι Π. Κολότσιος, Μ. Αναστασιάδης, Ν. Ιντζέλης, Δ. Τσαντάκης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ευκαρπίας Ν. Ανδρεάδης, ενώ παρόντες ήταν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Κιλκίς κ. Κ. Ραμπίδης, η σύμβουλος προσχολικής αγωγής κ. Μ. Παπαδοπούλου, κ.α.
Το κτίριο κατασκευάστηκε με τη μέθοδο της προκατασκευής και ολοκληρώθηκε σε λίγους μόλις μήνες, χάρη στην άριστη συνεργασία του Δήμου Κιλκίς, της αναδόχου εταιρείας “Πρεκονστρούκτα” και του ΟΣΚ Α.Ε., που είχε αναλάβει και τη μελέτη και επίβλεψη του έργου.
Τα νηπιαγωγείο, συνολικής επιφάνειας 350τ.μ., είναι περιφραγμένο, διαθέτει αύλειο χώρο με παιδική χαρά, δύο αίθουσες διδασκαλίας των 50τ.μ., αίθουσα ξεκούρασης-ύπνου, γραφείο δασκάλων, κουζίνα, χώρο φαγητού, τουαλέτες και τουαλέτες για ΑΜΕΑ, εσωτερικό χώρο διαλείμματος, εγκαταστάσεις πυρόσβεσης, κλιματισμού και θέρμανσης, κ.α.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Close Search Window