Δελτία Τύπου|

Ο αδελφοποιημένος με το Δήμο Κιλκίς Δήμος Λατσιών Κύπρου προτίθεται να φιλοξενήσει δωρεάν δέκα μαθητές της ε’ και στ’ τάξης Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Κιλκίς στην θερινή δημοτική κατασκήνωσή του που λειτουργεί στην ορεινή κοινότητα Αγριδιών.

Η περίοδος φιλοξενίας είναι εξαήμερη ( σε σειρές από τις 25 Ιουνίου έως τις 6 Αυγούστου 2018) και προτείνεται για τα παιδιά να συνοδεύονται από άτομο που θα εκτελεί χρέη ομαδάρχη.

Ο Δήμος Λατσιών αναλαμβάνει να καλύψει τη διαμονή και διατροφή των μαθητών, τη μεταφορά τους από και προς το αεροδρόμιο ενώ οι λοιπές δαπάνες (μετάβαση από Κιλκίς προς Κύπρο και επιστροφή) θα καλυφθούν από όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα της κατασκήνωσης.

Ο Δήμος Κιλκίς απέστειλε στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Κιλκίς έντυπο υλικό προκειμένου με τη σειρά της να ενημερώσει μέσω των Δημοτικών Σχολείων, τους γονείς και τους μαθητές για το πρόγραμμα των θερινών κατασκηνώσεων.

Οι γονείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στις θερινές κατασκηνώσεις του Δήμου Λατσιών καλούνται να συμπληρώσουν αίτηση η οποία διατίθεται από τα κατά τόπους Δημοτικά Σχολεία.

Ως καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των αιτήσεων έχει οριστεί η 30η Απριλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Δήμο Λατσιών στο τηλ. 0035722878781 fax 0035722487213 (κα Μαρίνα Ευαγόρου).

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Close Search Window