Δελτία Τύπου|

Στη διανομή ειδών παντοπωλείου και βασικής υλικής συνδρομής προς τους ωφελούμενους του προγράμματος ”Επισιτιστική και Υλική Συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους” (Τ.Ε.Β.Α.) θα προχωρήσει ο Δήμος Κιλκίς (Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας και Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση) ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Ειδικότερα θα διανεμηθούν ζυμαρικά, φασόλια, φακές,ζάχαρη, λάδι, τοματοπολτός, γάλα εβαπορέ ΝΑΒΟ, γάλα σε σκόνη, κρέμες δημητριακών και βανίλιας (ρυζάλευρο), σκόνη πλυντηρίου, υγρό γενικής χρήσης, υγρό πιάτων, σαμπουάν, οδοντόκρεμες, πάνες και μωρομάντηλα.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Τρίτη 26 Απριλίου και τη Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου στο χώρο του πρώην ΚΤΕΟ (1,5 χιλ. Κιλκίς – Μεταλλικού) από τις 9:00 έως τις 14:00.

Δικαιούχοι είναι αποκλειστικά οι ωφελούμενοι του Τ.Ε.Β.Α. οι οποίοι θα ειδοποιηθούν μέσω SMS για το σημείο και για τις ώρες διανομής.

 

Προϋποθέσεις διανομής προς τους ωφελούμενους:

  • Προσκόμιση βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου δημόσιου εγγράφου από το οποίο να προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α

  • Αίτηση ένταξης στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ

  • Επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Σύμφωνα με όσα ορίζονται στο πρόγραμμα, σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δε δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως, το προϊόν μπορεί να παραληφθεί από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση, με βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής ή με συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους που έχουν τα προϊόντα, είναι πιο εξυπηρετικό,

οι ωφελούμενοι να έχουν μαζί τους επιπρόσθετες σακούλες.

 

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: Για το Δήμο Κιλκίς: 23413 52283, για τη ΚΔΕΚ: 23413 52216

 

Για την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς :2341353613-182

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Close Search Window