Νέα για Επιχειρησιακό Πρόγραμμα|

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΙΛΚΙΣ
(Κ.Δ.Ε.Κ. – ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ)
ΔΟΜΗ 2 : ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΥΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Κιλκίς (Κ.Δ.Ε.Κ.)- Δήμου Κιλκίς στα πλαίσια του προγράμματος «ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ» καλεί τους δυνητικά ωφελούμενους στο πρόγραμμα, να υποβάλουν σχετική αίτηση στα γραφεία της δομής «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» στην περιοχή Μεγάλης Βρύσης. Για όσους αδυνατούν να μετακινηθούν προβλέπεται η επίσκεψη κατ’ οίκον και η συμπλήρωση της αίτησης από στέλεχος της δομής.
Αντικείμενο αποτελεί η παροχή υπηρεσιών φροντίδας κατ΄ οίκον σε ηλικιωμένα άτομα (άνω των 65 ετών) και σε μη ηλικιωμένα άτομα [μη αυτοεξυπηρετούμενα ή και μερικώς αυτοεξυπηρετούμενα (ΑΜΕΑ, κτλ.)], που χρήζουν κατ’ οίκον βοήθειας, από τη Δομή του «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ», με σκοπό την εξασφάλιση αξιοπρεπούς διαβίωσης και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.
Η Δομή είναι στελεχωμένη με τις κάτωθι ειδικότητες:
1. Ψυχολόγος
2. Νοσηλεύτρια
3. Βοηθητικό Προσωπικό (2 άτομα)
Η παραλαβή και κατάθεση των αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα γίνεται στα γραφεία της δομής από τις 07:30 – 15:30 από Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010 μέχρι και Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 2341071915 ή στα γραφεία της Δομής στη Δ/νση Μεγάλη Βρύση Κιλκίς (Υπεύθυνη: Μπαγανά Ελπίδα). E-mail: kdek@dhmoskilkis.gr

Το έργο υλοποιείται στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2007-2013

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Close Search Window