Πολιτισμός|

ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ – Ο.ΠΟ.Ν.Γ.Α.
ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ 2010

Όροι συμμετοχής – Όροι παιχνιδιού
Οι προϋποθέσεις για την νόμιμη συμμετοχή στο Κυνήγι του Θησαυρού είναι οι ακόλουθες:

1. Ο θησαυρός είναι 1000 € και έχουν δικαίωμα να τον ψάξουν όσοι έχουν ηλικία από 7 έως 107 χρονών.

2. Η ομάδα πρέπει να αποτελείται από 7 τουλάχιστον έως και 12 άτομα.

3. Κάθε ομάδα θα δηλώσει συμμετοχή το αργότερο έως τις 13.00 του Σαββάτου 6 Φεβρουαρίου 2010 στα γραφεία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΝΕΩΝ, Εθν. Αντίστασης 5 (έναντι ΟΤΕ) τηλ 23410- 23530.

4. Κατά την εγγραφή της ομάδας θα δηλωθεί και ο αρχηγός της, με τον οποίο θα γίνονται οι ενδεχόμενες συνεννοήσεις που θα απαιτηθούν.

5. Κάθε ομάδα θα δηλώσει ένα όνομα που θα την αντιπροσωπεύει.

6. Η συγκέντρωση θα γίνει στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου, το πρωί του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου 2010 έως τις 12 παρά τέταρτο το μεσημέρι το αργότερο.

7. Η διάρκεια του παιχνιδιού είναι 2 ώρες ακριβώς.

8. Οι αναλυτικές οδηγίες του παιχνιδιού θα δοθούν τη στιγμή που θα ανακοινωθεί επίσημα η έναρξη.

9. Θα πρέπει όλες οι ομάδες, να παραδώσουν στην επιτροπή ότι έχουν συλλέξει, σύμφωνα με τους κανόνες (τους οποίους θα έχουν ήδη λάβει στο φάκελό τους κατά την έναρξη του παιχνιδιού) μετά το πέρας των 2 ωρών. Διαφορετικά, η ομάδα τίθεται εκτός αγώνα. Για παράδειγμα, αν ανακοινωθεί η επίσημη έναρξη του παιχνιδιού στις 12:07, η λήξη του θα είναι στις 14:07 και μέσα σ’ αυτό το διάστημα η ομάδα πρέπει να παραδώσει το φάκελό της με τις απαντήσεις, αντικείμενα ή ότι άλλο ζητηθεί.

10. Η νικήτρια ομάδα θα ανακοινωθεί το ίδιο βράδυ εφόσον όμως όλα τα μέλη της είναι ντυμένα μασκαράδες. Σε περίπτωση που έστω και ένα μέλος δεν είναι ντυμένο μασκαράς, το έπαθλο των 1000 € πηγαίνει στην αμέσως επόμενη ομάδα εφόσον βέβαια τα μέλη της είναι μασκαράδες.

11. Νικήτρια ομάδα θα ανακηρυχθεί εκείνη που συγκέντρωσε τους περισσότερους πόντους. Αν δύο ή περισσότερες ομάδες ισοψηφήσουν σε πόντους, νικήτρια θα αναδειχθεί η ομάδα που έκανε τον καλύτερο χρόνο (κατά την παράδοση του φακέλου θα αναγράφεται επ’ αυτού ο χρόνος κατάθεσης) και εφόσον βέβαια είναι μέσα στον καταληκτικό χρόνο.

Καλή Επιτυχία!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Close Search Window