Γενικά - Επικαιρότητα|

21iouniouΓια τον εορτασμό της 99ης επετείου της ιστορικής μάχης του Κιλκίς και της απελευθέρωσης της πόλης θα πραγματοποιηθούν στο Κιλκίς την Πέμπτη 21η Ιουνίου 2012 οι ακόλουθες εκδηλώσεις:

7π.μ.: Η φιλαρμονική του Δήμου Κιλκίς θα παιανίσει τον εωθινό.

8:30π.μ.: Επίσημη έπαρση της σημαίας στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς (ΛΑΦ) Κιλκίς με την συμμετοχή εκπροσώπων των εφεδροπολεμιστικών οργανώσεων.

09:45π.μ.: Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

10π.μ.: Εκφώνηση πανηγυρικού της ημέρας. Στη συνέχεια μετάβαση στο λόφο Ηρώου Μάχης Κιλκίς.

10:30π.μ.: Τελετή στο Ηρώο μάχης Κιλκίς, ως εξής: Επιμνημόσυνη δέηση. Προσκλητήριο νεκρών. Κατάθεση στεφανιών. Τήρηση σιγής ενός λεπτού. Ανάκρουση Εθνικού Ύμνου. Ξενάγηση στο πολεμικό μουσείο.

12μ.μ.: Παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων. Η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί επί της οδού 21ης Ιουνίου μπροστά από την Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς (ΛΑΦ) Κιλκίς.

9μ.μ.: Μουσική συναυλία στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου με έντεχνο-λαϊκό πρόγραμμα. Συμμετέχουν ο Κώστας Φαλκώνης, ο Σωκράτης Παπαϊωάννου στο τραγούδι και ο συνθέτης Κωνσταντίνος Βελλιάδης.

Από την ανατολή του ήλιου της 20ης Ιουνίου και μέχρι τη δύση της 21ης θα γίνει γενικός σημαιοστολισμός των δημοσίων, δημοτικών και ιδιωτικών καταστημάτων, ΝΠΔΔ και Οργανισμών, καθώς και των κατοικιών της πόλης Κιλκίς.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Close Search Window