Γενικά - Επικαιρότητα|

afisaΑγώνες Στίβου για μαθητές και μαθήτριες των Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξεων των Δημοτικών Σχολείων του νομού Κιλκίς διοργανώνουν ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών-Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κιλκίς και η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων (Ο.Ε.Σ.Α.) νομού Κιλκίς.

Οι Σχολικοί Αγώνες Στίβου των Δημοτικών Σχολείων του νομού υπό τον τίτλο “Ελευθέρια 2012”, θα διεξαχθούν την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012, στο Στάδιο Κιλκίς στις 9 το πρωί.

Οι μαθητές θα χωριστούν σε δύο κατηγορίες.

Στην Α’ Κατηγορία θα αγωνιστούν μαθητές και μαθήτριες των Ε’ και ΣΤ’ τάξεων. Τα αγωνίσματα για τους μαθητές είναι 60μ., 1.000μ., άλμα σε μήκος, άλμα σε ύψος και μπαλάκι, ενώ για τις μαθήτριες αντίστοιχα 60μ., 600μ., άλμα σε μήκος, άλμα σε ύψος και μπαλάκι.

Στη Β’ Κατηγορία θα αγωνιστούν μαθητές και μαθήτριες των Γ’ και Δ’ τάξεων. Τα αγωνίσματα για τους μαθητές είναι 40μ., 600μ. και άλμα σε μήκος, ενώ για τις μαθήτριες αντίστοιχα 40μ., 400μ. και άλμα σε μήκος.

Σε όλους τους μικρούς αθλητές-τριες θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και στους τρεις (3) πρώτους νικητές κάθε αγωνίσματος διπλώματα και μετάλλια.

Η “Φάρμα Κουκάκη” που υποστηρίζει τους αγώνες θα προσφέρει χυμούς στους μαθητές-αθλητές μετά το πέρας κάθε αγωνίσματος.

Ο Δήμος Κιλκίς και το Νομικό Πρόσωπο του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών-Βρεφονηπιακών Σταθμών με την ευκαιρία της διοργάνωσης της μεγάλης αυτής σχολικής αθλητικής γιορτής στην πόλη του Κιλκίς, απευθύνουν τις θερμές τους ευχαριστίες σε όλους εκείνους που εργάζονται για την προετοιμασία της, ενώ εύχονται καλή επιτυχία και σε όλους τους συμμετέχοντες μαθητές.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Close Search Window