Γενικά - Επικαιρότητα|

mhxanokinhtosΤην Κυριακή 28 Αυγούστου 2011 θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στο Δήμο Κιλκίς εκδήλωση μηχανοκίνητου αθλητισμού. Την όλη διοργάνωση, που είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα των φετινών “Αργυρουπολίτικων 2011”, έχει αναλάβει ο Δήμος Κιλκίς, η Δημοτική Κοινότητα Κιλκίς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αργυρούπολης.

Στην εκδήλωση, που θα λάβει χώρα στις 10 το πρωί στο πεδίο βολής Αργυρούπολης στον Γαλλικό ποταμό, στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα που κατασκευάστηκε στην περιοχή, θα λάβει χώρα επίδειξη αγωνιστικών μηχανών (Scrabl, ATV-Γουρούνες, buggy).

Οι συμμετοχές μέχρι στιγμής έχουν φθάσει τις 40 και προέρχονται από όλη την Ελλάδα.

Ήδη, σήμερα Παρασκευή 26 Αυγούστου, οι πρώτοι οδηγοί κατέφθασαν στο Δήμο Κιλκίς, όπου τους υποδέχτηκε και τους καλωσόρισε ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Κιλκίς κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας μπροστά στο Δημαρχείο.

Αργυρουπολίτικα 2011″

Τα “Αργυρουπολίτικα”, που διοργανώνονται κάθε χρόνο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αργυρούπολης θα διαρκέσουν τρεις ημέρες, από σήμερα Παρασκευή 26 έως και την Κυριακή 28 Αυγούστου. Το πρόγραμμα ξεκινάει σήμερα στις 9 το βράδυ, με σύγχρονη και λαϊκή ελληνική μουσική, με γνωστούς νέους καλλιτέχνες του Κιλκίς στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης και συνεχίζεται στον ίδιο χώρο το βράδυ του Σαββάτου με παραδοσιακή ποντιακή μουσική και τραγούδια.

Την Κυριακή 28 Αυγούστου οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν στις 10 το πρωί με την επίδειξη των αγωνιστικών μηχανών, ενώ οι απονομές θα λάβουν χώρα στις 2 το μεσημέρι.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Close Search Window