Γενικά - Επικαιρότητα|

Ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας με αφορμή τις σημαντικές διακρίσεις που σημείωσαν αθλητές Σωματείων Στίβου του Δήμου Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α’, το οποίο διεξήχθη στα Τρίκαλα το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιουλίου 2011, προέβη στην ακόλουθη συγχαρητήρια δήλωση:

“Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σε όλους τους Κιλκισιώτες αθλητές που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α’. Ιδιαίτερα όμως, θερμά συγχαρητήρια ανήκουν στον Κυριάκο Ζώτο του Γυμναστικού Συλλόγου Μανδρών που ήρθε 1ος στη Δισκοβολία και 2ος στη Σφαιροβολία, στη Δήμητρα Ζώτου του ίδιου Συλλόγου που αναδείχθηκε 1η στη Δισκοβολία και 2η στη σφυροβολία, στην Ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ80 μ. Παμπαίδων του ΓΑΣ Κιλκίς που κατέκτησε την 1η θέση, αποτελούμενη από τους Θανάση Μιχαηλίδη, Δημήτρη Βογιατζή, Βασίλη Λαζαρίδη και Γιώργο Νικηφορίδη, στον Δημήτρη Βογιατζή του ΓΑΣ Κιλκίς που ήρθε 2ος στα 300μ. με εμπόδια, καθώς και στην Ομάδα στίβου Παμπαίδων του ΓΑΣ Κιλκίς που ήρθε 5η στην Γενική βαθμολογία του Πανελληνίου πρωταθλήματος, σε σύνολο 307 Συλλόγων.

Οι επιτυχίες των παιδιών, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για τον τόπο μας, για το Δήμο μας. Αποδεικνύουν δε περίτρανα το υψηλό επίπεδο που κυριαρχεί στα Σωματεία Στίβου του Δήμου Κιλκίς και την σωστή προετοιμασία και συστηματική δουλειά που επιτελείται στους κόλπους τους.

Δεν συμβάλλει όμως μόνο ο ζήλος και η επιμονή των νεαρών αθλητών μας στην κατάκτηση των μεταλλίων. Μερίδιο στις νίκες τους έχουν βέβαια και οι προπονητές τους, οι γονείς τους, αλλά και οι διοικήσεις των Σωματείων που από κοινού, ολοι μαζί, στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να αναδείξουν τα ταλέντα και τις ικανότητές τους.

Με την πεποίθηση ότι θα ακολουθήσουν περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον, εύχομαι σε όλους καλή δύναμη. Και πάλι θερμά συγχαρητήρια”.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Close Search Window