Γενικά - Επικαιρότητα|

filipidisΤον μαραθωνοδρόμο και οδηγό ορεινών διαδρομών Ιωάννη Φιλιππίδη, υποδέχτηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας την Δευτέρα 23 Μαΐου. Η επίσκεψη του αθλητή στο Κιλκίς εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του να ξεκινήσει με τα πόδια ένα μεγάλο ταξίδι-αγώνα ανά την Ελλάδα, διάρκειας 34 εβδομάδων και συνολικού μήκους 6.200 χιλιομέτρων, προκειμένου να προάγει τις ιδέες του εθελοντισμού, της αιμοδοσίας, της δωρεάς οργάνων και της οικολογικής σκέψης.

Η αξιέπαινη προσπάθεια του Ιωάννη Φιλιππίδη ξεκίνησε φέτος στις 5 Μαΐου από τον Έβρο και σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει θέσει ο έμπειρος μαραθωνοδρόμος, θα ολοκληρωθεί στα τέλη Νοεμβρίου στην Σητεία της Κρήτης.

Στο μοναχικό του ταξίδι, τα μοναδικά του σύνεργα είναι το σακίδιό του, με τις απαραίτητες προμήθειες σε νερό και τροφή, και το κινητό του τηλέφωνο. Όπως παραδέχεται μάλιστα ο ίδιος, χάρη στο τελευταίο του δίνεται η δυνατότητα να μιλάει με αγαπημένα του πρόσωπα, από τα οποία παίρνει δύναμη για να συνεχίσει τον σημαντικό, αλλά συνάμα κοπιαστικό αγώνα του, που απαιτεί τεράστια ψυχική δύναμη και σθένος.

Τον κ. Φιλιππίδη υποδέχτηκαν στο γραφείο του Δημάρχου και ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών νομού Κιλκίς κ.κ. Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης και Θέμης Ιωαννίδης, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Νίκος Αβραμίδης και ο Πρόεδρος των Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμου Κιλκίς Δ. Ταταρίδης.

Τόσο ο Δήμαρχος Κιλκίς όσο και οι υπόλοιποι τοπικοί φορείς τον συνεχάρησαν για την ξεχωριστή προσπάθειά του και του ευχήθηκαν καλή δύναμη για τη συνέχεια.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Close Search Window