Γενικά - Επικαιρότητα|

Η Κριτική Επιτροπή του 15ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού ‘’Κούρος Ευρωπού” της ΤΕΧΝΗΣ ΚΙΛΚΙΣ

Α π ο ν έ μ ε ι

Α΄ Αριστείο στον ποιητή Μάρκο Μέσκο, για την προσφορά του στα Ελληνικά Γράμματα.


Β΄1 Βραβεία στους:

1ο Στην υπ΄ αριθ. 45 ποιητική συλλογή με τίτλο ‘’Γυμνά καλώδια” και το ψευδώνυμο ‘’Στήλη άλατος”, που ανήκει στην κ. Στέλλα Γιανναράκη, από Καστοριά.

2ο Στην υπ΄ αριθ. 66 ποιητική συλλογή με τίτλο ‘’Σχάση, Σπασμένα φεγγάρια, Τελευταίο ταξίδι” και το Ψευδώνυμο ‘’Νικόλας Χουέρβος”, που ανήκει στον κ. Νικόλα Χαριστό, από Θεσ/νίκη.

3ο Στην υπ΄ αριθ. 35α ποιητική συλλογή με τίτλο ‘’Αυτόχειρας Πόθος” και το ψευδώνυμο ‘’Ουρανία Εμμανουήλ”, που ανήκει στην κ. Ουρανία Κουνάγια-Ναούμ, από Θεσ/νίκη.


Β2 Επαίνους στους:

1ο Στην υπ΄ αριθ. 39 ποιητική συλλογή (άτιτλη) και το ψευδώνυμο ‘’Ερωφίλη Κρητικού”, που ανήκει στην κ. Μαρία Δασκαλάκη, από το Ηράκλειο Κρήτης.

2ο Στην υπ΄ αριθ. 65 ποιητική συλλογή με τίτλο ‘’Στο Μεταίχμιο” και το ψευδώνυμο ‘’Λήνος Βάιου”, που ανήκει στον κ. Γιώργο Μανίκα, από Αθήνα.

3ο Στην υπ΄ αριθ. 74 ποιητική συλλογή με τίτλο ‘’Περίπλους” και το ψευδώνυμο ‘’Λάκων”, που ανήκει στον κ. Χάρη Μελιτά, από Αθήνα.

4ο Στην υπ΄ αριθ. 91 ποιητική συλλογή με τίτλο ‘’Μηνυμανθές” και το ψευδώνυμο ‘’Χαρίτου Μαρία”, που ανήκει στην κ. Ελεονώρα Αναγνώστου, από Θεσ/νίκη.

8 Ιουνίου 2010

Η 7/μελής Κριτική Επιτροπή


Η Πρόεδρος 

Ζωή Σαμαρά, Ομότιμη Καθηγήτρια Α.Π.Θ.

Τα Μέλη

1. Δημήτριος Γουνελάς, Αναπληρωτής Καθηγητής Α.Π.Θ.

2. Κική Δόγια-Πλόχουρα, Φιλόλογος

3. Σόνια Λευκίδου, Φιλόλογος

4. Μαρία Λιτσαρδάκη, Επίκουρη Καθηγήτρια Α.Π.Θ.

5. Τόλης Νικηφόρου, Ποιητής-Πεζογράφος

6. Αφροδίτη Σιβετίδου, Καθηγήτρια Α.Π.Θ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Close Search Window