Δελτία Τύπου|

Οι μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς επέστρεψαν στην εκπαιδευτική κανονικότητα, σε ένα πολύ διαφορετικό περιβάλλον από αυτό που είχαν αφήσει στις αρχές Μαρτίου, γεμάτο φωτεινά χρώματα και με έντονη την αίσθηση της φρεσκάδας και της καθαριότητας.

Όλες οι αίθουσες του σχολικού διδακτηρίου βάφηκαν σε παλ αλλά και σε ζωηρές αποχρώσεις όπως και η εξωτερική τοιχοποιία του. Με επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκαν συγχρόνως επιμέρους τεχνικές εργασίες και επισκευές στην κεραμοσκεπή.

Τις εργασίες ανακαίνισης του σχολείου επιθεώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης συνοδευόμενος από τη Διευθύντρια του Σχολείου Αφροδίτη Ντίνου.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς συνομίλησε με εκπαιδευτικούς και μαθητές για τις καλαίσθητες χρωματικές αλλαγές παροτρύνοντας τα παιδιά να διατηρήσουν όμορφες και καθαρές τις σχολικές τάξεις για να απολαμβάνουν με ακόμη μεγαλύτερη ευχαρίστηση τη συμμετοχή τους στο παραγόμενο εκπαιδευτικό έργο.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ανάλογες εργασίες θα υλοποιηθούν σε διδακτήρια της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 7-1

5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 9-1

5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 10

5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 14-1

5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 16-1

5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ 5-1

5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ 2-2

 

 

 

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Close Search Window