Δελτία Τύπου|

O καθιερωμένος αγιασμός για τη “Σχολή Γονέων” της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Κιλκίς (ΚΔΕΚ) θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013 στις 18:00.

Το ενδιαφέρον των γονιών για τις φετινές ομάδες ξεπερνά κάθε προηγούμενο, καθώς έως τώρα οι αιτήσεις υπερβαίνουν τις 50. Υπενθυμίζεται ότι η Σχολή Γονέων συνεχίζεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Οι συναντήσεις των ομάδων πραγματοποιούνται με την επιστημονική καθοδήγηση της Ψυχολόγου των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Κιλκίς κ. Έλλη Φρεγγίδου, Ψυχολόγου, M.Sc..

Στόχος είναι να ευαισθητοποιηθούν οι γονείς σε βασικούς τομείς που συντελούν αποφασιστικά στην ψυχοκοινωνική υγεία των παιδιών τους. Στις συναντήσεις, οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν ιδέες, εμπειρίες και γνώση και να ανταλλάξουν απόψεις, προκειμένου να προσφέρουν στα παιδιά τους αυτό που πραγματικά έχουν ανάγκη: μια ασφαλή, δυναμική αφετηρία στη ζωή.

Οι ομάδες έχουν χαρακτήρα βιωματικό και όχι διδακτικό και πραγματοποιούνται δωρεάν για τους συμμετέχοντες γονείς, μια φορά την εβδομάδα (κάθε Δευτέρα για τους νέους και κάθε Τετάρτη για τους παλιούς κατά τις ώρες από 17:30 έως 19:00). Χώρος διεξαγωγής είναι η αίθουσα του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Ναός Παναγίας) στο Κιλκίς.

Για πληροφορίες, αλλά και νέες αιτήσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο της Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου ή στα τηλέφωνα 23413 52277 και 6946081649.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Close Search Window